Om oss - Conmotoh
15392
page,page-id-15392,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

OM OSS

Vi vitaliserer organisasjonen gjennom å ta i bruk teamenes ubrukte kreativitet og kompetanse.

Thomas-Logo_cmyk-145

«Thomas International har i mer enn 30 år vært en ledende, global leverandør av kartleggingsverktøy for bruk i rekruttering og utvikling av mennesker. Vi arbeider med 40.000 virksomheter i mer enn 60 land og verktøyene finnes på 56 språk. Mer enn 250.000 brukere er sertifisert for selvstendig bruk og bruker daglig ett eller flere av våre mange verktøy på sin personlige web-konto. Vi har kunder i alle bransjer og størrelser og bruksområdene spenner fra rekruttering til utvikling av ledere, selgere, team og kulturer. Resultatene av kartlegginger viser på en tilgjengelig måte blant annet personlighetstrekk, motivasjon, prestasjonsevne og – potensiale, feedback fra omgivelser, kommunikasjonstrening, emosjonell forståelse – og hvordan dette kan komme til nytte i videre utvikling.»

www.global.thomasinternational.net

56d8af68100bc1bb792904ca_key_learning_footer_logo

Undersøkelser viser vi at 75% av norske bedrifter ønsker at lederne og medarbeiderne i egen organisasjon skal ta mer ansvar. Siden 2008 har Key Learning trent ledere og ledergrupper i store og små virksomheter til å skape en kultur der siloene bygges ned, ledere og medarbeidere er selvdrevne og initiativrike og alle tar et ekte eierskap til verdiskapningen – kort sagt en kultur der alle tar ansvar. Konsulentene i Key Learning har alle praktisk ledererfaring og til sammen har vi jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i mer enn 60 år.

www.keylearning.no